BRD Groupe Société Générale și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin Centrul Universitar NORD din Baia Mare, Facultatea de Științe, organizează o nouă rundă din programul de mentorat Mindcraft Academy by BRD.

Mindcraft Academy by BRD

Mindcraft Academy oferă oportunitatea studenților Facultății de Științe de a se înscrie într-un program de mentorat în domeniul financiar.

Cei care doresc să înțeleagă ce înseamnă banking, antreprenoriat, dar și intraprenoriatul in domeniul bancar, au ocazia să învețe de la profesioniști în domeniu. 

Totodată, prin programul oferit de Mindcraft Academy, desfășurat de BRD participanții vor învăța lucruri practice cu aplicabilitate imediată atât în viața profesională, cât și în cea personală și vor explora posibilitățile de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică și plină de tehnologie.

Studenții interesați să participe la Mindcraft Academy by BRD se pot înscrie la acest program de mentorat prin completarea formularului de candidatură și trimiterea acestuia la adresa oana-maria.zoicas @ brd.ro sau prin simpla depunere a formularului la secretariatul Facultății de Științe.

Înscrierile se desfășoară până în 27 martie 2019.

 

Înapoi la AVIZIER